World Clean Up Day

| Categorie: Landelijk, Samenwerken

Op zaterdag 18 september is het zover! Dan is het World Cleanup Day. Tijdens deze wereldwijde opschoondag komen ruim 180 landen in actie voor een schonere omgeving. Ook in Maastricht wordt er ieder jaar op deze dag flink opgeruimd. Verenigingen, scholieren, studenten, buren of ‘gewoon vrienden onder elkaar’ zetten zich tijdens de World Clean Up Day in voor een schone stad.

Wil jij dit jaar ook meedoen? Dat kan! Via #PickitUp kun je opschoonmaterialen lenen zoals prikkers, handschoenen en veiligheidshesjes. Ook regelen we dat volle zakken zwerfafval worden opgehaald na afloop van jouw actie. Dus wil jij jouw woon-, school- of werkomgeving eens een opschoonbeurt geven? Meld je dan aan!

Wil je zelf een actie organiseren? Stuur dan een mailtje naar zwerfafval@cnme.nl of laat een bericht achter op de contactpagina op deze website. Vermeld met hoeveel personen je wil gaan opruimen en op welke locatie je dat gaat doen. Het maakt niet uit met hoeveel personen je aan de slag gaat. Doen er kinderen mee? Laat dat dan ook graag weten in jouw berichtje aan ons.

Geen idee waar of met wie je wil opruimen? Sluit je dan aan bij een bestaande actie. Wil je weten welke er zijn op 18 september? Kijk dan hier!