Dierenhelden beleven een onvergetelijke dag

| Categorie: Beestenbende, Dieren, Gezelligheid!

Meer dan 1000 dierenhelden van De BeestenBende uit heel Nederland gaan op zaterdag 15 juni vanuit 18 gemeenten in VIP-bussen richting het Dolfinarium. Want in Harderwijk wacht ook dit jaar De Grote BeestenBende Dag: een dag vol avonturen, midden tussen de zeezoogdieren. De hele dag mogen De BeestenBenders het park verkennen en aan het eind is er ook nog eens een speciaal gast-optreden van het zangduo Mylène en Rosanne, bekend van het Junior Songfestival.

De bus vol jonge dierenhelden en hun begeleiders vertrekt om 08.45 uur vanaf het Geusseltstadion aan de Olympiaweg. Eenmaal in het Dolfinarium gaan de  kinderen een heel avontuur tegemoet. Herkenbaar aan hun speciale VIP-bandjes krijgen ze eerst alle tijd om het park te verkennen dankzij een spannende speurtocht en komen ze spelenderwijs heel veel meer te weten over de zeezoogdieren en hun wereld.

Als het park dan sluit, om 17.00 uur, en alle ‘gewone’ bezoekers naar huis moeten, mogen De BeestenBenders nog even blijven. Want pas nadat de dolfijnen hen met een spetterende boodschap hebben laten gaan en Mylène en Rosanne met hun optreden het dak van het DolfijnDomijn hebben geblazen, staat ook de BeestenBende-Bus weer klaar. Natuurlijk ligt er voor elke dierenheld dan nog een kleine BeestenBende-goodiebag op de stoel, als blijvende herinnering aan zo’n onvergetelijke dag.

De Grote BeestenBende Dag is een beloning voor alle BeestenBende-leden uit het hele land die zich maand in, maand uit inzetten voor een schone buurt. Gewapend met een knijper en in hun opvallende, felgele outfit, pakken de kinderen in hun buurt het zwerfafval aan. Zo blijft het er dankzij de hulp van De BeestenBenders prettig en veilig wonen voor dieren én mensen.

Wil je zien hoe het is  geweest? Kijk dan dit filmpje:
www.youtube.com/watch?v=CQ_EkT0ciLU